مقالات

صفحه اصلی/مقالات
مقالات۱۳۹۹/۳/۹ ۸:۳۳:۱۲

چسب پارچه

پارچه ها عموما دارای بافت می باشند همانند پارچه نخی، پارچه ویسکوز و غیره، همچنین پارچه هایی هم وجود دارند که دارای بافت نیستن و اصطلاحا بی بافت می گویند مانند: پارچه های اسپان و... چسب پارچه یک چسبی می باشد که توانایی اتصال دو پارچه به یکدیگر و یا اینکه توانایی الصاق برچسب به پارچه را دارد این چسب را چسب پارچه می گویند و در دنیای امروزی در خیلی از منازل و تولیدی ها به جای دوخت استفاده می شود. به دلیل اینکه ارزان تر و اینکه سریع تر می باشد. نکته مهم اینجاست که هر چسبی، چسب پارچه نمی باشد و خیلی از چسب های معرفی شده به عنوان چسب پارچه، مناسب پارچه نیستند،  فقط چسبی این عنوان را دارد که  شرایط زیر را داشته باشد در غیر اینصورت مناسب کار شما نمی باشد. نحوه استفاده از چسب پارچه؟ مقداری از چسب را بر روی محل مورد نظر پخش کنید و عمل الصاق یا اتصال را انجام دهید. همانند کوتاه کردن دم پای شلوار و چسباندن آن به جای دوخت، و سپس با حرارت اتو و یا بدون حرارت بگذارید خشک شود. چسب پارچه اصل را از کجا تهیه کنید؟

مرداد ۱۶ام, ۱۴۰۱|

فروش چسب مخمل

مخمل پاشی یک روش از زیر مجموعه های چاپ سیلک می باشد که شما با این روش میتوانید پودرهای بسیار ریز (مخملی) را بروی پارچه یا سایر اجسام پاشش دهید. در این حالت شما یک برجستگی بر روی کار حس میکنید.

مرداد ۱۵ام, ۱۴۰۱|

تاثیر طیف رنگ گل در معماری داخلی

آیا طیف رنگ گل ها در بهبود حس محیط مهم است؟ استفاده از گل های تازه در طیف رنگ های مختلف، می تواند روح محیط را تحت تاثیر قرار دهد و آن را از حالت خشک و خسته کننده خارج کند؟ یقینا حضور گل های طبیعی و زنده در محیط زندگی انسان، احساس شادی و طراوت را به همراه خواهد آورد و همین امر موجب یک ارتباط روحی مثبت در افراد خواهد شد. علاقه انسان به این المان های طبیعی، از دیر باز وجود داشته و امروزه نیز استفاده از گل های طبیعی، موجب پیوند زندگی های صنعتی با طبیعت شده است. زمانیکه تمام ضوابط مربوط به طراحی معماری داخلی و پیچیدگی تناسبات آن، انجام می شود تنها خصوصیات یک فاکتور منحصربفرد است که می تواند روح طراوت و شادابی را در آن محیط، ایجاد کند. طیف رنگ، یک فاکتور شگفت انگیز است که در پاسخ به نیاز خوش منظره شناسی، به عنوان یک خصوصیت بیکران و متنوع عمل می کند. طیف رنگ با حضور خود در محیط، با شما حرف می زند.

مرداد ۱۰ام, ۱۴۰۱|

ساختار فيلم های حساس

يلم های حساس به نور فيلم هايی هستند که مانند فيلم عکاسی حساسيت های مختلفی نسبت به نور دارند نور قسمت کوچکی از طيف امواج الکترومغناطيس است. طول موج نوری که با چشم ديده می شود، بين ٤٠٠ تا ٧٠٠ نانومتر است.  نمک های به دست آمده به نور حساس هستند و همين نمک ها پس از نور خوردن روی فيلم تصوير ايجاد می کنند. لايه سوم و پنجم که امولسيون (از سطح بالا) و ژلاتين (از پايين) به پايه ی فيلم به کار می روند. لايه چهارم، پايه فيلم ١، پايه فيلم که ديگر لايه ها روی آن کشيده می شود، از جنس ساخته می شود. پايه ی تمام فيلم های مصرفی در کارگاه ليتوگرافی (عکاسی چاپ) ٢ از جنس پُلی استر است. دليل استفاده از پلی استر در ساخت پايه ی فيلم اين است که در برابر تغييرات درجه ی حرارت و رطوبت مقاومت دارد. مقاوم بودن فيلم مانع تغيير ابعاد آن می شود و در نتيجه از تغيير فرم تصوير جلوگيری می کند که اين عمل به ويژه هنگام کار رنگی با فيلم هايی که بايد به دقّت بر روی هم منطبق شوند، لازم است. لايه ی ششم که لايه شامل ژلاتين ماده ضد انعکاس نور است. دليل وجود ژلاتين در زير پايه ی فيلم اين است که پس از کشيدن امولسيون روی پايه، از آن جا که امولسيون تقريباً مرطوب است، بايد فيلم به وسيله ی خشک کن های مخصوص خشک شود؛ در اين وضعيت، فيلمی که لايه ژلاتينی را زير پايه نداشته باشد، از حالت صاف و تخت بودن خارج می شود و فرم انحنا پيدا می کند. اين حالت فيلم به کيفيت کار لطمه می زند. لايه ی ژلاتين در زير پايه باعث حفظ تعادل فيلم می شود.

تیر ۲۸ام, ۱۴۰۱|